Veel informatie over beleggen vind je Beginmetbeleggen.com. Natuurlijk zijn er meer informatieve of leerzame websites over beleggen. Een overzicht van deze websites vind je hieronder. We doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te maken.

Mis je een website over beleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Als de website van toegevoegde waarde is, zullen we deze opnemen in het overzicht.

Algemene informatie over beleggen

De volgende websites bieden meer informatie over beleggen in het algemeen. Ze zijn zeer geschikt om je basiskennis over beleggen te vergroten.

Informatie over cryptovaluta

Cryptovaluta zijn digitale geldsoorten die niet door een overheid worden gereguleerd. Ze zijn gebaseerd op wiskundige algoritmes die het betalen mogelijk maken. De Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptogeld. Steeds vaker wordt het digitale geld gebruikt om in te beleggen. De volgende bronnen bevatten goede informatie over cryptovaluta.

Informatie over CFD’s

CFD’s (voluit Contract For Differences) zijn beleggingsinstrumenten met een hefboom. Deze producten volgen de koers van bestaande aandelen, grondstoffen of valuta. De hefboomconstructie maakt het mogelijk om met een relatief klein bedrag een groot resultaat te behalen. De volgende websites geven meer informatie over beleggen in CFD’s.

Webdirectories

De onderstaande websites bieden zelf geen informatie aan over beleggen, maar verzamelen links naar websites die dat wel doen. Deze webdirectories verwijzen dus naar interessante websites over uiteenlopende onderwerpen rondom beleggen.

2.9/5 - (28 stemmen)