Linkpartners

Veel informatie over beleggen vind je Beginmetbeleggen.com. Natuurlijk zijn er meer informatieve of leerzame websites over beleggen. Een overzicht van deze websites vind je hieronder. We doen ons best om dit overzicht zo compleet mogelijk te maken. Mis je een website over beleggen? Neem dan gerust contact met ons op. Als de website van toegevoegde waarde is, zullen we deze opnemen in het overzicht.

Algemene informatie over beleggen

De volgende websites bieden meer informatie over beleggen in het algemeen. Ze zijn zeer geschikt om je basiskennis over beleggen te vergroten.

Informatie over CFD’s

CFD’s (voluit Contract For Differences) zijn beleggingsinstrumenten met een hefboom. Deze producten volgen de koers van bestaande aandelen, grondstoffen of valuta. De hefboomconstructie maakt het mogelijk om met een relatief klein bedrag een groot resultaat te behalen. De volgende websites geven meer informatie over beleggen in CFD’s.

Informatie over Binaire opties

Binaire opties zijn beleggingsproducten met bijzonder weinig mogelijkheden. Een transactie begint altijd met één vraag: gaat het product stijgen of dalen? Als de verwachting na een afgesproken periode uitkomt, wordt er winst gemaakt. Bij een onjuiste voorspelling kan de volledige inzet als verloren worden beschouwd. Meer informatie over Binaire opties vind je op de volgende websites.

Webdirectories

De onderstaande websites bieden zelf geen informatie aan over beleggen, maar verzamelen links naar websites die dat wel doen. Deze webdirectories verwijzen dus naar interessante websites over uiteenlopende onderwerpen.

Linkpartners
3.8 (13 stemmen)