We hebben een samenwerking met de Nederlandse broker BUX Zero. Als je daar een rekening opent, ontvang je gratis een écht aandeel t.w.v. maximaal 200 euro.

<strong>Ontvang je gratis aandeel bij BUX Zero</strong>

Wat is BUX Zero?

BUX won in 2014 de Startup van het Jaar-verkiezing. Bij deze Amsterdamse brokerkoop en verkoop je aandelen en ETF’s. Inmiddels beleggen zo’n 500.000 mensen – in zeven verschillende landen – bij deze neobroker.

Wat is het addertje onder gras?

BUX hoopt natuurlijk dat je enthousiast bent over hun app en meer aandelen of ETF’s gaat kopen. Maar dat ben je uiteraard niet verplicht. Aan deze actie zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Die vind je op de website van BUX. Zo ontvangen alleen nieuwe klanten een gratis aandeel.

Wat ons betreft is BUX Zero een uitstekende broker voor beginnende en meer ervaren beleggers. Je kunt er namelijk zonder commissie (!) aandelen en ETF’s kopen.

Amerikaanse aandelen kun je er altijd gratis kopen. De aankoop van je Europese aandelen en ETF’s zijn bij BUX gratis als je een zogenaamde Zero Order plaatst. Het beleggingsproduct wordt dan niet direct, maar aan het einde van de handelsdag (tussen 4 en 5 uur ’s middags) gekocht of verkocht. Voor de gemiddelde belegger is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Is BUX Zero veilig?

BUX Zero wordt gereguleerd door en staat onder toezicht van de AFM. Daarnaast worden je aandelen veilig bewaard door ABN Amro Clearing en zijn ze beschermd tot 20.000 euro onder het Beleggerscompensatiestelsel.

Het geld op je beleggingsrekening is beschermd tot 100.000 euro volgens het Depositogarantiestelsel. Bovendien zegt BUX de accounts van haar klanten te beveiligen met encryptie, tests en proactief toezicht.

<strong>Ontvang je gratis aandeel bij BUX Zero</strong>
Beoordeel dit artikel