Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de vergelijking van brokers op onze website. Conform de regels van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), lichten wij de totstandkoming van onze vergelijking op deze pagina toe.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij maken een vergelijking van online brokers op basis van onze persoonlijke ervaring. Wij bepalen niet welke broker het beste bij jou past. Die beslissing maak je uiteindelijk zelf. Wij geven geen persoonlijk advies. Op onze website verwijzen wij slechts naar de website van de vergeleken brokers. Wij bemiddelen dus niet bij het openen van een rekening.

Hoe vergelijken wij?
De brokers in onze vergelijking zijn door ons getest. Daarbij letten wij op de volgende aspecten: gebruiksvriendelijkheid van de software en website, het aanbod van beleggingsproducten en de klantenservice. Wij gebruiken geen gegevens van onze bezoekers bij de totstandkoming van deze vergelijking.

Hoe volledig is onze vergelijking?
Wij vergelijken niet alle brokers, maar slechts een beperkte selectie van de online brokers. De vergeleken brokers zijn door ons getest en positief bevallen. De brokers in onze vergelijking worden gereguleerd door een financiële toezichthouder.

Hoe verdienen wij met onze vergelijking?
Wanneer je via onze website een account opent bij een van de vergeleken brokers, een minimumbedrag stort en daarmee een minimum aantal beleggingstransacties voltooit, ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding. Deze vergoeding heeft nadrukkelijk geen invloed op onze vergelijking. De vergoeding is bij alle vergeleken brokers nagenoeg even hoog.

Neem gerust contact met ons op als je meer vragen hebt over de vergelijking.

4.5/5 - (4 stemmen)