Heb jij behoefte aan meer cursusmateriaal over actief beleggen? Schrijf je dan in voor een compleet onderwijspakket. Daarvoor betaal jij – als gewaardeerd lid – helemaal niets.

Dit is wat je krijgt:

  • Cursusmateriaal over actief beleggen
  • Handige praktische video’s
  • Toegang tot een oefen-omgeving
  • Een toegewijde trainingscoach
  • Eventueel: 1-op-1 telefonische training

Voor wie is dit materiaal geschikt?

Het lesmateriaal richt zich vooral op mensen die weinig ervaring hebben met actief handelen. Toch zal een deel van het lesmateriaal ook waardevol zijn voor meer ervaren beleggers.

Ja, stuur mij het onderwijspakket!

Het cursusmateriaal en de Nederlandse coach worden aangeboden door CFD-brokers Vestle, waar we mee samenwerken. Vul je gegevens in via dit formulier en je ontvangt kosteloos het complete onderwijspakket.

NU GRATIS AANVRAGEN

Hoe kan het dat dit gratis is?

We hebben goede afspraken gemaakt met Vestle, een online broker. Zij voorzien ons van het lesmateriaal en de trainingscoach, zodat jij daar gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast ontvang je toegang tot een oefen-rekening van Vestle. De broker hoopt dat je na het lesmateriaal via hun platform gaat beleggen, maar dat ben je uiteraard niet verplicht.

Hoe werkt de telefonische training?

Nadat je dit formulier hebt ingevuld, krijg je direct toegang tot het complete onderwijspakket. Binnen een aantal werkdagen neemt een Nederlandse beleggingscoach contact met je op. Als je dat fijn vindt, kun je dan een telefonische training inplannen. Dat is niet verplicht en – net als de rest van het cursusmateriaal – helemaal gratis.

Risicowaarschuwing: Vestle (voorheen handelend onder de naam iFOREX) is een handelsnaam van iCFD Limited, die door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) is gelicenseerd en gereguleerd onder vergunningnummer 143/11. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 71.95% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beoordeel dit artikel