De beste informatie voor ervaren en beginnende beleggers

Beleggingscursus op locatie

Wil jij graag leren beleggen onder begeleiding van een professionele trainer? Geef je dan op voor een gratis beleggingscursus op locatie. Na de cursus ben je in staat om zelfstandig te beleggen!

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de beleggingscursus wordt zowel de basis als praktijk behandeld. Samen met een ervaren coach leer je de belangrijkste zaken rondom beleggen. Uiteraard kun je elk moment een vraag stellen. De volgende vragen worden in elk geval beantwoord:

 • Hoe werken verschillende beleggingsproducten?
 • Hoe open je posities?
 • Wat is het juiste instapmoment?
 • Hoe werkt een fundamentele en technische analyse?
 • Hoe houd je het risico zo klein mogelijk?

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus is vooral geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met beleggen. Daarnaast is de cursus waardevol voor beginnende beleggers, die graag hun kennis willen verrijken.

Waar wordt de cursus gegeven?

De beleggingscursus kan gevolgd worden op een van de volgende locaties: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Lekkerkerk, Nieuwegein, Rotterdam, Rosmalen, Utrecht en Zwolle.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, wordt de cursus in een kleine groep of één-op-één gegeven. Daardoor is er genoeg persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Als je hieronder je gegevens achterlaat, sturen wij je vrijblijvend de actuele datums waarop de cursus gegeven wordt.

Momenteel wordt de cursus helaas niet gegeven in verband met de corona-maatregelen. Daarom kun je hier kosteloos een online cursuspakket aanvragen.

Hoe kan het dat de cursus gratis is?

We hebben goede afspraken gemaakt met online brokers. Zij financieren de cursus, zodat wij onze bezoekers de cursus gratis kunnen aanbieden. In ruil daarvoor gebruiken we tijdens het oefenen een beleggingsrekening van een broker. De broker hoopt dat je na de cursus via hun platform blijft beleggen, maar dat ben je uiteraard niet verplicht.

3.2/5 - (107 stemmen)
 1. Bens

  Hallo, wanneer worden de cursussen weer hervat?
  En mocht dat niet zo zijn hebben jullie dan een andere suggestie voor een dagcursus beleggen?

  Mvg Cristina Bens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Copyright Beginmetbeleggen.com