Beleggingscursus op locatie

beleggingscursusWil jij graag leren beleggen onder begeleiding van een professionele trainer? Geef je dan op voor een gratis beleggingscursus op locatie. Na de cursus ben je in staat om zelfstandig te beleggen!

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de beleggingscursus wordt zowel de basis als praktijk behandeld. Samen met een ervaren coach leer je de belangrijkste zaken rondom beleggen. Uiteraard kun je elk moment een vraag stellen. De volgende vragen worden in elk geval beantwoord:

  • Hoe werken verschillende beleggingsproducten?
  • Hoe open je posities?
  • Wat is het juiste instapmoment?
  • Hoe werkt een fundamentele en technische analyse?
  • Hoe houd je het risico zo klein mogelijk?

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus is vooral geschikt voor mensen die nog geen ervaring hebben met beleggen. Daarnaast is de cursus waardevol voor beginnende beleggers, die graag hun kennis willen verrijken.

Waar wordt de cursus gegeven?

De beleggingscursus kan gevolgd worden op een van de volgende locaties: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Lekkerkerk, Nieuwegein, Rotterdam, Rosmalen, Utrecht en Zwolle.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, wordt de cursus in een kleine groep of één-op-één gegeven. Daardoor is er genoeg persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Als je hieronder je gegevens achterlaat, sturen wij je vrijblijvend de actuele datums waarop de cursus gegeven wordt.

Ja, ik heb interesse in de beleggingscursus!

Laat hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan zo snel mogelijk de beschikbare cursusdagen. Uiteraard ben je nergens toe verplicht en worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder en Vestle mag telefonisch en per e-mail contact met mij opnemen (privacy statement)Hoe kan het dat de cursus gratis is?

We hebben goede afspraken gemaakt met Vestle, een online broker. Zij financieren de cursus, zodat wij onze bezoekers de cursus gratis kunnen aanbieden. In ruil daarvoor gebruiken we tijdens het oefenen een beleggingsrekening van Vestle. De broker hoopt dat je na de cursus via hun platform blijft beleggen, maar dat ben je uiteraard niet verplicht.

Risicowaarschuwing: 86% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat je nagaat of je het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beleggingscursus op locatie
3.3 (86 stemmen)