Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een belangrijke stap gezet om een briljante actieve belegger te worden.

Voordat je Technische Analyse voor Beginners downloadt, raad ik je aan om een oefen-account te openen bij een online broker. Je kunt de theorie uit de training dan direct toepassen in de praktijk.

Stap 2: download je aankoop

Hieronder kun je jouw aankoop Technische Analyse voor Beginners én de gratis bonus Risico’s Reduceren downloaden.

Dat doe je het beste op een computer. Klik daarvoor met je rechtermuisknop op de links hieronder en kies voor ‘Opslaan als’ of ‘Bestand downloaden’. Daarna kun je de bestanden eventueel op je smartphone op tablet plaatsen. Wil je de boeken direct op je smartphone of tablet lezen? Dan hoef je de links hieronder alleen maar aan te klikken.

▶️ Download ‘Technische Analyse voor Beginners” (pdf)

▶️ Download “Risico’s Reduceren” (pdf)

Veel gestelde vragen

In “Risico’s Reduceren” wordt verwezen naar andere boeken. Waar vind ik die?
Het ebook Risico’s Reduceren is onderdeel van mijn uitgebreide beleggingstraining. Daarom word er een paar keer in verwezen naar andere documenten uit de training. Toch geef ik het als bonus cadeau, omdat er veel waardevolle tips in staan om je risico’s zoveel mogelijk te verkleinen.

Het lukt me niet om de bestanden te openen. Wat moet ik doen?
De bestanden hebben een pdf-formaat. Controleer daarom of je computer deze bestanden kan openen. Is dat niet het geval? Download dan een gratis pdf-reader.

Mijn vraag staat hier niet bij!
Neem dan contact met me op via dit formulier.

Risicowaarschuwing: CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen de 65% en 89% van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe CFD's werken en dat je nagaat of je het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beoordeel dit artikel